Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Börjar blogga!

Att skriva – för mig

Jag har börjat skriva en del om både det ena och det andra. Det är både kul och ibland väldigt skönt, att få ner minnen i text men också att få ner känslor i text.

Jag har skrivit mycket i omgångar sedan tonåren och det har alltid känts väldigt bra. Skrivandet brukar eskalera i tider då jag står inför stora förändringar eller har mycket känslor inom mig i allmänhet. Det har gällt väldigt mycket olika saker genom åren.

Just nu står jag inför det jag tror är den största förändringen man kan stå inför, jag ska nämligen bli mamma i augusti! Längtar så och bebisen sparkar i magen i skrivande stund!

Jag tänker mig att den här bloggen kommer fyllas med mina tankar om både det ena och det andra, högt och lågt. Min vardag, som en minnesdokumentation och givet min bebis i magen kan det komma något inlägg om graviditet och annat på ”barnämnet” emellanåt. Kanske nåt recept här och där, jag ääälskar mat!! Och vill ingen läsa så ger skrivandet mig ro ändå 🙂

Vi kanske hörs!
Linnéa

Publicerad av annalinneaks

Jag tycker om att röra mig framåt, att utvecklas och växa. Ibland är det dock skönt och nödvändigt att stanna upp för att uppmärksamma och uppskatta vad man har. Att skriva är ett sätt för mig att göra det och du är varmt välkommen att läsa och ta del av mina tankar och min vardag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: