Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Gräsänka – bakning och Unga mammor

Bakdag

Eller i alla fall lite bakning idag. Jag har under ca ett år (!!) varit sugen på att baka sockerkaka, men har ingen sockerkaksform hemma och det har bara inte blivit att jag köpt en av någon anledning. Men precis innan jag åkte hem från vårt landställe hittade jag en i skåpet som jag norpade med mig hem och jag bakade ÄNTLIGEN sockerkaka!! Inte nog med det, jag slängde även ihop dubbelhavreflarn med choklad som min kille ÄLSKAR, så han ska nog vara nöjd när han kommer hem imorgon efter att ha varit iväg över långhelgen!

Recept:
https://www.arla.se/recept/sockerkaka/
https://www.kokaihop.se/recept/havreflarn-8

Sockerkaka och dubbla havreflarn med choklad

En hel dag av Unga mammor

Sedan jag kom hem från landet vid 13 ungefär har Unga mammor stått på TV:n och nu är kl. 01 (pigg gravid idag)! Det är inte ett program jag någonsin kollat på förut, knappt vetat om dess existens, men sedan jag blev gravid har de flesta program och annat som handlar om barn och föräldraskap blivit högintressant. Rätt så naturligt att det blir så såklart. Det är väl en blandning av att förbereda mig mentalt och att fördriva tiden inför bebis på ett bebisrelaterat sätt, kan jag tänka mig.

Men efter den här långa dagen av bakning och framförallt sockerätande behöver den här blivande mamman sova för att orka morgondagen!

Publicerad av annalinneaks

Jag tycker om att röra mig framåt, att utvecklas och växa. Ibland är det dock skönt och nödvändigt att stanna upp för att uppmärksamma och uppskatta vad man har. Att skriva är ett sätt för mig att göra det och du är varmt välkommen att läsa och ta del av mina tankar och min vardag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: