Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Spontanresa till Grisslehamn

Jag tog en spontanare ut till Grisslehamn, till vårt älskade landställe och min favoritplats, igår efter jobbet. Vi har nyligen skaffat bil och jag har då helt plötsligt möjligheten att kunna vara spontan på det sättet, så då tänkte jag att ”varför inte?!” när mamma och min bror lockade dit mig. Och vilket bra beslut! Det har varit en sån fantastisk dag med strålande och värmande sol och inget moln i sikte! Jag jobbade till 12.30 ungefär och sen borde jag ju såklart ha pluggat, men tog ledigt från det idag (också). Så skönt! 

Efter jobbet tog jag och mamma en promenad i skogen och längs häst- och kohagar och sen satt vi i solen och njöt och åt vattenmelon och fixade med mat inför kvällen. Det blev bakad laxsida på grill med citron- och dillsås, färskpotatis och annat gott. 

Åkte hem igen ikväll, så det blev bara en natt, men en sån kort visit kan vara energigivande nog ibland. 

Och att få komma hem och krypa ner i soffan med S är inte så dumt det heller😍 

Laxen!!!!

Publicerad av annalinneaks

Jag tycker om att röra mig framåt, att utvecklas och växa. Ibland är det dock skönt och nödvändigt att stanna upp för att uppmärksamma och uppskatta vad man har. Att skriva är ett sätt för mig att göra det och du är varmt välkommen att läsa och ta del av mina tankar och min vardag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: