Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Åter på min favoritplats – Grisslehamn!

Hallå där! 

Nu befinner jag mig på landet igen. Min bror tjatade på mig igår att åka ut så det blev så till slut! Han behövde skjuts hit egentligen eftersom han inte har någon bil så det var tur för honom att jag sa ja, haha. 

Idag var min sista arbetsdag på 50% och imorgon går jag upp till 70%, så det känns toppen! Då är det 70% jobb endast och ingen skola. Det känns faktiskt väldigt skönt att inte behöva plugga, även fast jag tycker om att plugga. Ska bli skönt att bara ha en sak att fokusera på, i kombination med att mycket fokus går till att jag ska bli mamma i slutet av sommaren. 

Jag ska försöka använda min lediga tid till att fokusera på mig själv och ladda upp med så mycket energi som möjligt inför förlossningen och att sen vara mamma till mitt barn. Wow, vad coolt det låter. Helt galet ju? Men också galet jävla underbart! 

Min plan för sommaren är att vara på vårt landställe för det mesta, att ha det som bas och åka hem ibland för MVC-besök och för att träffa kompisar eller så. Vi har fixat med internet hit nu också så att vi enklare kan jobba härifrån, så det är superhärligt! 

Grisslehamn är ett av de mest energigivande ställena som finns för mig. Jag älskar att vara här. Har vuxit upp här under somrarna och spenderat stora delar av varje sommar av mitt liv här. En absolut favoritplats där jag kan andas ut ordentligt varje gång jag anländer hit. Så nu ska jag vara här i ett par dagar, sedan åka hem till stan för att sen åka tillbaka hit till helgen igen. Rena drömmen!! 

Min idyll

Publicerad av annalinneaks

Jag tycker om att röra mig framåt, att utvecklas och växa. Ibland är det dock skönt och nödvändigt att stanna upp för att uppmärksamma och uppskatta vad man har. Att skriva är ett sätt för mig att göra det och du är varmt välkommen att läsa och ta del av mina tankar och min vardag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: