Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Årets varmaste dag och EM-match

Herregud vad varmt det är. Vet inte om jag kanske är känsligare för värme nu som gravid, men alltså man smäller ju av!! Man tar en dusch och tvättar bort all svett och 10 minuter senare är man lika svettig igen, haha! Men det är ju ändå härligt såklart, underbart faktiskt! Vi har utedusch här på landet, precis vid sjökanten och det är magiskt att duscha där. 

Efter jobbet flyttade jag och Steinar ut TV:n till altanen för att kolla på EM-matchen Sverige – Slovakien. Pappa kom och vi hällde upp öl till dem och Coca Cola Zero till mig och kollade matchen ute i solen. Bästa sättet att kolla EM på!

Nu ser jag fram emot en lugn varm helg. Imorgon, lördag, ska vi fira Steinar som fyller år, då blir det någon god mat och tårta! Innan dess vill jag gå ner till klipporna och sola och bada, kanske läsa lite i min bok. 

Vad ska ni göra i helgen? 

Publicerad av annalinneaks

Jag tycker om att röra mig framåt, att utvecklas och växa. Ibland är det dock skönt och nödvändigt att stanna upp för att uppmärksamma och uppskatta vad man har. Att skriva är ett sätt för mig att göra det och du är varmt välkommen att läsa och ta del av mina tankar och min vardag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: