Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Äntligen fredag!

Efter en tuff vecka är det härligt med lite konsumtion!! Haha, nej vad hemskt, men det är ju så kul att köpa grejer till bebis. Även fast man nog köper till sig själv mest… Men jag har varit så sugen på att köpa en sån Najell Sleepcarrier länge men tyckt att det är lite dyrt, är ju mycket som kostar inför bebis! Men jag ville VERKLIGEN ha en!! Så vi köpte en😁 och nu väntar jag med spänning på leveransen! 

Vi är väldiga checklistepersoner, jag och Steinar, så vi passade på att beställa lite fler grejer från vår checklista. Vi köpte till exempel Stokke Tripp Trapp matstol med sånt newborn set, en skötbädd och regn- och myggskydd till barnvagnen. SPÄNNANDE!!😁 

Har haft så fullt upp i veckan så att jag inte haft tid eller ork att skriva något inlägg till bloggen. Har faktiskt saknat det och känns kul att göra det nu. Stark återkomst med ett sjukt intressant inlägg om vad jag köpt för grejer känner jag, haha! 

Det är i alla fall fredag och det är sol och blå himmel, så det är ju himla härligt! Sitter i skrivande stund och funderar på vad vi ska laga till middag ikväll, himla svårt att välja idag. Oavsett vad vi ska äta så ska jag ta det galet lugnt ikväll. Man kan väl i och för sig inte göra mycket annat än det under Corona, men jag ska jäsa i soffan hela kvällen tänker jag. Och SÅ skönt det ska bli!! 

Trevlig fredag önskar jag Er!☀️

Glad fredag!!!

Publicerad av annalinneaks

Jag tycker om att röra mig framåt, att utvecklas och växa. Ibland är det dock skönt och nödvändigt att stanna upp för att uppmärksamma och uppskatta vad man har. Att skriva är ett sätt för mig att göra det och du är varmt välkommen att läsa och ta del av mina tankar och min vardag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: